RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca

RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca "Lava"

Bra dag med tråkigt avslut

AllmäntPosted by Cilla &meja Sun, July 10, 2011 01:02:14

Lördag morgon och hundträning stod på schemat (ovanligt va?) Skulle möta upp fran och aska för lite jaktträning

Hon hade tagit med sig massa vilt, hare,trut, skata? och ngt mer som jag inte kommer ihåg. Lava har ju bara testat på hare tidigare så jag hade ingen aning om hur hon skulle bete sig om hon ens skulle plocka upp viltet.
Men det var inga större problem förutom truten som var äcklig men det gick det med till slut

Här far lava iväg på sitt första skick efter vilt

Och så här nöjd är man när man hittat sin hare smiley

Och när man varit duktig så får man bus smiley

Sen fick jag agera dummie kastare åt fran & aska, stod uppe på ett berg och det var riktigt kul för då så man verkligen hur hunden arbetade

Då det var stekande sol och jättevarmt så var båda hundarna rätt trötta så det blev till att åka och bada i en jätte fin liten insjö som fran visste om.

Som sagt lavas simteknik kunde ju vara lite bättre smiley Fast hon är lite rolig bitvis simmar hon jätte fint och helt plötsligt så ska benen upp i luften, måste väl testa lite olika tekniker eller nåt!

Fina aska

Lava har ju en förkärlek för att hoppa i vattnet till mitt stora förtret, jobbigt när man inte vet vad som finns under vatten ytan men det tar lilla lava reda på!

Hmm lava försvann

Sen var det dags att smita hemåt och vänta på att bagis skulle höra av sig ang meja och han inte mer än hem förräns dom ringde att meja mer än gärna ville åka hem så 15,00 stod jag i givakt i kassan för att hämta hem världens bästa meja. Bråttom hade hon in i bilen han inte ens öppna bakluckan förräns hon stod med framtassarna på kofångaren smiley Lyckan var total för lava att få se meja igen men det var inte så ömsesidigt meja sprang förbi henne för att istället kolla om det råkade ligga ngt i matskålen, alla har vi våra prioriteringar !

Så grymt skönt att ha henne hemma igen, ordningen är återställd

Den tråkiga händelsen som avlutade lördag kvällen får jag återkomma om för nu ropar min kudde ganska högljutt.

Sov så gott

  • Comments(0)//www.mejas.se/#post135