RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca

RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca "Lava"

Ett litet missförstånd

AllmäntPosted by Cilla &meja Sat, July 16, 2011 22:44:33

Skulle igentligen idag varit och träffat lavas syskon + pappa för lite jaktträning och grillning, men pga olika orsaker så var jag inte riktigt på humör.

Så när eva ringde och frågade om inte jag och peter skulle följa med in till stan och titta på den båten som är med i den där filmen och så sa hon ngt namn och det lät ju trevligt för man skulle även få gå på båten osv osv. Så jag och peter tänkte att då kan vi ju även passa på att äta så vi hoppar in bilen med kameran i högsta hugg.

Kommer åkande på katarinavägen och får se båten

Den var gigantisk, viking båtarna såg ut som jollar bredvid. Och jag tyckte att det skulle bli jätte spännande att få gå på en sån båt i den storleken.

Precis då ringer eva och frågar vart vi är och säger -vi står vid båten vid det gula parasollet! Hmmm som ni ser på bilden så ser jag inga gula parasoller vid båten smiley Då båten låg förtöjd mitt i så vart jag lite fundersam. Svänger ut på kajen och då säger peter att -det är nog den där vi ska titta på och pekar på en träbåt och mycket riktigt där står det gula parasollet och så även eva och tobbe.

Båten man fick gå på var denna

HMS Bounty som var med i filmen Pirates of the Caribbean och det är väl ingen fel på den utan är en jättefin båt MEN jag ville ju titta på STORA båten den här var ju som en livflotte på den andra. Sen hade ju peter tänkt till och tagit med sig det stora objektivet vilket resulterade i att alla bilder ser ut så här

Man ser mycket eller hur??

Fast jag får väl trösta mig med att jag har faktiskt stått och hållit i samma ratt som Johnny Depp och Marlon Brando, eva tog kort så det finns bildbevis smiley

Efter rundvandringen som tog på krafterna så var det dags för lite mat i magen och så det älgades iväg till Taco baren uppe på katarinavägen och en Nacho de lux som vanligt (dumt att bryta gamla vanor)

Då både meja och lava var med så åkte jag och peter sen ut till ågesta för en hundpromenad med brudarna.

Imorgon bär det av till nacka bk och efter det så blir det till att åka till Brm zoo och fakturera lite och efter det till huddinge för att fota min lillebrors katter, ska bli kul och se om man får till några bra

Hade så länge

Cilla

  • Comments(2)//www.mejas.se/#post137