RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca

RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca "Lava"

Kanske ska skaka liv i denna blogg igen

AllmäntPosted by Cilla &meja Sat, March 17, 2012 19:12:37
Har hänt mycket under gångna året både som varit kul och en del ledsamheter, rörigt har det iallafall varit, så jag hoppas att 2012 ska bli lite lugnare men det återstår att se.

Tyvärr avslutades året med min meja, världens bästa meja tyvärr fick lämna oss.

Det är såå tomt utan henne, saknar alla hennes egenheter, hennes starka åsikter, hennes krafsande på badrums dörren när jag hängde tvätt, att hjälpa till att dra ur kläderna ur tvättmaskinen var enligt henne bland det roligaste som fanns smiley Saknar hennes knorrande på kvällen när hon la sig till rätta för att sova, nu är det bara tyst smiley Kommer aldrig få ngn som henne igen.

Peter & meja Mellbystrand 2011

Är så innerligt tacksam för att jag hade lava när meja försvann, när zita fick somna in var det så tungt för det var så tomt hemma. Att lava var där när meja försvann var till stor hjälp, hon behövde ju fortfarande sitt och alla rutiner var ju fortfarande där.

Lava är en liten dam, med mycket spring i benen både på gott och ont.

Att springa är livet om man heter lava, vilket ibland resulterar i när hon blir trött springer mer än hon tänker. För min del så har lava lärt mig mycket, har konstaterat att mycket saker jag tog för givet med meja inte alls fungerade med lava. Bara som en så "enkel" sak att komma in med föremål smiley Med lava var det inte alls enkelt, vi hamnade i ngn konkurrens situation så där har jag fått jobba mycket för att få henne att inse att vi kan ha kul tillsammans.

Hon är en dam som alltid är på när det gäller jobb, vilket jag gillar väldigt mycket smiley

Vi har även hunnit med att göra mh

Vilket var riktigt spännande, har ju tidigare varit figurant så har ju sett ett par hundar genom åren, men aldrig en jaktlabbe. Damen gjorde ett fint mh och visade upp ett riktigt humör vid spökena

Och lika glad vart hon när hon upptäckte att det var människor där i smiley

Annars tränar vi sök, spår och lydnad för glatta livet. Söket är som klippt och skuret för lava och har hittat en guld grupp att träna ihop med, det gör så himla mycket, alla kämpar för att det ska bli så bra för alla och är lika glada för alla framgångar.

Vi har även planerat in vår start i lydnadsklass 1, men vart, när och hur tror jag håller för mig själv smiley

Imorgon är det dags för sökträning, och nu ska jag nog göra som lava som just nu ligger och vilar upp sig i soffan

Cilla

  • Comments(1)//www.mejas.se/#post138