RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca

RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca "Lava"

Ska börja med att gnälla av mig lite...

AllmäntPosted by Cilla &meja Fri, April 27, 2012 22:28:33
Tråkig start men ursäkta jag är så less på alla hundägare som ser det som sin rättighet att inte ha koppel på sin hund, varför har man inte koppel om man inte har en fungerande inkallning?? Är så trött på alla hundar som springer runt vind för våg och ägare som ropar -den är jätte snäll smiley Ursäkta men jag skiter i det, den får vara hur snäll den vill.

Vi kan ta ett exempel förra lördagen var jag ute på promenad och går ner till tyresö bk och tränar lite, lägger ner lava för platsliggning och går ut och ställer mig, helt plötsligt från skogen precis bakom lava dyker det upp en whippet i full kareta vilket resulterar i att lava blir jätte rädd smiley

Fortsätter träna och det dröjer inte länge förrän det dyker upp 2 personer med 3 lösa hundar som självklart får syn på mig och lava och sätter full fart mot oss, ägarna ropar men utan ngn som helst effekt, då blir jag förbannad och springer emot hundarna och skriker som tur är så vänder dom då.

Ytterligare en stund senare så kommer det hundägare från var sitt håll, båda med lösa hundar, ingen har inkallning vilket resulterar i hundslagsmål smiley Detta var under ungefär 45 min, efter detta så kände jag att jag gav upp och fortsatte promenaden hem.


Idag vid jobbet så vart lava påflugen för 6:e gången av en jätte schäfer som springer runt lös och det brann i huvudet på mig, och det fick ägaren höra, svaret jag fick var att jag var ju på väg att hämta kopplet.....

Min sambo brukar vara ute och springa och han berättar ofta när han kommer hem om hundar som jagat honom m.m.

Allvarligt vart är respekten?? Hur svårt ska det vara att sätta koppel på sin hund? Kan inte vara kul att vara hund rädd idag, då till och med jag som hundägare är less på alla lös springande hundar.

Tänker på förra sommaren när jag hittade ett rådjurskid som var sönder bitet av en hund, fy fan vad arg jag var.

Nä nu ska jag sluta gnälla lite annat trevligt har också hänt.

Bland annat så har vi ett gäng tjejer tillbringat påskhelgen på Barnens Ö, det var riktigt mysigt men om jag hade fått önska ngt så hade det varit lite bättre eller rättare sagt varmare väder men men det gick ändå.

Helgen gick mest åt till att spåra och köra uppletande, lite lydnad vart det också, en skön lat helg med mycket godis och avkoppling.

Linda försökte sig även på att fota lava, vilket resulterade i upplands mest fotade elskåp smiley

Kommer aldrig att glömma elskåpet.......

Fler bilder kommer måste bara ladda upp dom

Imorgon eller rättare sagt hela helgen kommer att tillbringas på stockholm södra, imorgon endast som publik och på söndag ska jag vara figge för elit sökhundarna ska bli riktigt kul så det blir tidigt båda dagarna så nu ska jag flirta med kudden

Sov gott

  • Comments(2)//www.mejas.se/#post141