RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca

RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca "Lava"

En rolig helg till ända

AllmäntPosted by Cilla &meja Mon, October 29, 2012 15:03:32

Helgen började med träning på södra, så skönt att det har fryst på så man slipper all lera på planerna, träningen gick bra, jobbade en del med fria följet, halter och språngmarsch.

Måste erkänna att jag har undvikit att träna språng marsch för jag tycker det är så tråkigt smiley tyvärr så syns det, det är inte speciellt snyggt...

Men det är bara att harva vidare.

Lördag så var det då dags för sökträning, lava har haft riktigt fina raka skick men ser att hon har börjat sneda lite i rutan, det måste funderas på frågan är om man ska backa bandet lite grann för att påminna henne eller om jag helt enkelt ska kalla tillbaka henne och skicka om. Det som känns dumt med den varianten är att hon börjar sneda när hon kommit halvvägs ut i rutan så det gäller att jag är snabb och kallar in precis när hon börjar att sneda och det är ju lättare sagt än gjort för mig smiley

Annars gick det bra överlag, hon strulade vid ett ställe och ignorerade figuranten och bara stod och nosade i backen men när jag gick för att plocka ner snitslarna så fastnade hon vid samma ställe och då upptäckte jag att ngn av figgarna hade tappat rått kött där så då fick det sin förklaring iallafall.

På kvällen var det dags för funkis fest på södra, så där stod jag i givakt 19,00

God mat och trevligt sällskap, kan inte bli bättre.

Söndagen tillbringades i Sorunda tillsammans med Maria Kölestam och SM vinnaren i barmarksdrag magnus. Både maria och magnus hade med sig sina kickbikes och jag & lava vart placerade på en sån, eller rättare sagt jag på och lava framför.

Å hej var det gick, vi hade magnus framför som hare men lava fattade snabbt vad det gick ut på och sprang som aldrig förr smiley Tyvärr så hade hon en barlast därbak som glömde bort med jämna mellanrum att hjälpa till uppförsbacken, inte lätt att hålla ordning på hund, cykel, väja för rötter och sist men inte minst hålla ordning på sig själv och allt detta i en hisklig fart (tyckte jag iallafall)

Måste ju erkänna att det var mycket jobbigare än vad man tror, att cykla vanlig cykel är en piss i rymden om man jämför

Länk till en liten film där jag och lava kommer flygandes

http://www.facebook.com/photo.php?v=10151111063897916

Efter detta så la vi spår som fick ligga till sig medans vi fikade hemma hos maria, ängs spår vart det denna gång och jag har verkligen inte lagt ner ngn tid på det sista halvåret och det syntes smiley Men efter lite pep från maria och magnus så har jag nu en liten plan så vi får väl se vart det slutar.

Nu kände jag mig rätt mör så jag hade siktet inställt på soffan när jag får ett sms från jojo -kommer du ikväll ? Gaaaah just det ja det var ju ridhusträning i Velamsund, men jag bangade faktiskt och dök ner i soffan i stället, jag vet skitdåligt men orkade verkligen inte!!

Siktar in mig på träning ikväll (måndag) istället och då i den fina lokalen som jag har möjlighet att träna i, så grymt skönt att inte behöva stå ute i regn och rusk och äckelväder !!

Hade så länge

Cilla

  • Comments(1)//www.mejas.se/#post164