RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca

RLD N, LPII Zetastar Mighty Inca "Lava"

Vandring från Björkliden tillLåktatjåkko Fjällstation

AllmäntPosted by Cilla &meja Sun, August 05, 2012 22:24:39
Jag och peter hade suttit och tittat på lite olika vandringsleder och bestämde oss att gå från Björklidens fjällby till Låktatjåkko fjällstation en simpel vandring på 8 km, kändes lite lagom med en mjukstart.

Innan vi åkte upp till kiruna så hade diverse myggmedel inhandlats, i sprayform, i stiftform, 2 olika varianter som skulle hängas på kläderna och för att användas i nödläge en mössa med myggnät smiley Ok stiftet var till lava resten var till peter, jag har ju förmånen att utav ngn anledning inte gillas av myggen smiley Dom skulle bara veta vad dom missar....

Dagen D var inne och vi hade packat alla myggattiraljer, massäck, dricka, regnkläder, handduk, kamera och sist men inte fotostativet som peter envisades med att släpa med, försökte övertala honom att inte ta med det med tanke på att vi redan fyllt 2 st ryggsäckar som vägde en del men det skulle absolut med.

Vi hoppade in bilen och och ett par mil senare så var vi framme vid Björkliden

På med ryggsäckarna och sen bar det iväg

När vi kommit iväg en bit så fick lava löpa fritt, och gissa vem som sprang som hon aldrig fått springa förut ?

Vi travade på och hade det väldigt bra, lava sprang som sagt och befann sig i paradiset, när vi gått ganska länge så dök det upp en markering att det var 8 km kvar, vilket inte alls stämde för totalt skulle de ju vara 8 km. Äsch jaja vi travade vidare och njöt utav utsikten

Den uppmärksamma ser att jag på bilden har gå stavar, vilket jag först i början tyckte var rätt onödigt, dom var mest i vägen och till allmänt besvär.

Utsikten var som sagt var fantastisk, å även lava stannade till och spanade

När vi hade kommit upp en bit, så fanns det till lavas stora lycka SNÖÖÖ!!!!

Hon rullade, hon voltade, hon gled, och hon grävde, lyckan var total smiley

Dom där gåstavarna som jag tyckte var onödiga började jag här tycka var en rätt bra grej att ha med sig, att bara gå uppför hela tiden det tar på musklerna kunde jag konstatera.

Så stavarna var en bra detalj att ha med sig.

Återkommer med resten smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.